Tijekom godina svadbene su torte imale razne oblike i veličine, od klasičnih do popularnih torti u obliku cupcakes i macaroon kolačića. Torte su rađene kao remek-djela prekrivene fondantom do laganijih kreacija, bez ikakve glazure. No, hoće li takozvana „naked torta“ – koji ima malo ili uopće nema glazure – vladati vrhom u sezoni 2018.?

Poznati slastičari predviđaju kako će, umjesto tipičnih svadbenih torta, biti više apstraktnih i umjetničkih stilova torti. Također, povećana je potražnja za svježim cvijećem – kao i više interesa za ručno izrađeno šećerno cvijeće koje se postavlja kao jestiva dekoracija na svadbenu tortu. Što se tiče „gole“ torte ona ne ide nigdje, iako se očekuje da ćemo vidjeti više torti koje su polu-pokrivene glazurom. Takve torte djeluju manje formalno i savršene su za otkačene, boho i rustikalne svadbe.

No, to nije kraj za klasične svadbene torte prekrivene fondantom odnosno glazurom. Parovi koji žele formalni i tradicionalni stil će se najčešće odlučiti za takvu tortu.

U nastavku pogledajte galeriju slika svadbenih torti koje se predviđaju kao najpopularnije.

Izvor: www.dailymail.co.uk