Dubrovnik je već godinama top destinacija za medeni mjesec pa ako ga do sada još niste posjetili ovo je idealna prilika. Kao jedna od najposjećenijih Hrvatskih destinacija Dubrovnik obiluje luksuznim hotelima i vilama tako da ćete smještaj kao iz nekog romantičnog filma pronaći bez problema.

kamo na medeni mjesecDubrovnik – pogled na staru gradsku jezgru

 

Ako pak više volite odmor na otoku, šetnju starim kamenim ulicama i romantične večernje šetnje posjetite jedan od predivnih dalmatinskih otoka – Korčulu, Hvar ili Vis.

Istra je također vrlo atraktivna destinacija, a naš prijedlog je Rovinj – šarmantan i tajanstven grad koji nudi pregršt mogućnosti za romantičan i nezaboravni provod. Smještaj možete pronaći u bližoj okolici Rovinja u jednoj od predivnih, kamenih vila s bazenom.

kamo na medeni mjesec u hrvatskojKamena vila s bazenom u unutrašnjosti Istre

 

Ukoliko se odlučite za Istru svakako posjedite jedno od mjesta u unutrašnjosti kao što su Motovun, Grožnjan, Hum ili Livade te uživajte u bogatoj eno-gastronomskoj ponudi iz koje izdvajamo vrhunska jela od tartufa..

Medeni mjesec idealna je prilika da bolje upoznate i odlično se provedete u unutrašnjosti Hrvatske. Ako se odlučite posjetiti Slavoniju ne propustite razgledati Osijek i uživati u zalasku sunca na predivnoj šetnici na Dravi.

kamo na medeni mjesec u hrvatskojPredivan pogled na Osijek s rijeke Drave

 

Od prirodnih i kulturnih znamenitosti svakako posjetite Kopački rit, PP Papuk, dvorac Pejačević u Našicama, Pustaru Višnjica te Ilok i Iločke podrume.

Romantičan medeni mjesec možete provesti i u srcu Gorskog Kotara, točnije Plitvičkim jezerima. Ipak, za odlazak u ovu destinaciju radije birajte proljeće ili jesen jer je u ljetnim mjesecima zaista velika gužva.

I Zagorje vas može oduševiti svojom ponudom, osobito ako odlučite za smještaj u jednom od šarmantnih seoskih domaćinstava.

kamo na medeni mjesec u hrvatskojSeosko domaćinstvo Kezele u Zagorju