SAVJETI ZA UREĐENJE POZIVNICE

Savjeti i pomoć

Kako bi Vaša online pozivnica za vjenčanje bila što atraktivnija, molimo Vas da pročitate nekoliko savjeta koji će vam pomoći pri odabiru fotografija i teksta koji će krasiti Vašu pozivnicu! Osim osnovnih informacija o vama te datumu i lokaciji održavanja Vaše svadbene svečanosti, važno nam je da nam dostavite kvalitetne materijale koji će vašu pozivnicu učiniti jedinstvenom i posebnom.

Fotografije

I

Fotografije su najvažniji element online pozivnice koje će uzvanicima dočarati Vašu ljubavnu priču!

I

Odaberite fotografije iz Vašeg djetinjstva, svakodnevnog života, fotografije zajedničkih putovanja koja su vam ostala u lijepom sjećanju...

I

Za stvaranje Vaše ljubavne priče svakako izaberite atraktivne fotografije kvalitetne rezolucije.

Galerija Vaših fotografija [primjer]

Galerija Vaših fotografija [primjer]

Galerija Vaših fotografija [primjer]

Vaša ljubavna priča

I

Osim fotografija, potrebna nam je i kratka priča o Vama! Kako ste se upoznali, po čemu je Vaša ljubavna priča posebna, zašto ste se odlučili vjenčati...

I

U vašu online pozivnicu za vjenčanje možemo uklopiti neki lijepi citat, izreku ili stih iz vama najdraže pjesme!

I

Što se tiče količine teksta, imajte na umu da je manje više! U tekstu spomenite ono najvažnije, a fotografije će ispričati sve ostalo.

Ovo su osnovni savjeti koji će nam olaškati da kvalitetno izradimo Vašu online pozivnicu za vjenčanje.

Dizajn, boje, fontove kao i točan sadržaj online pozivnice dogovorit ćete direktno s jednim od članova našega tima. Kako bi ostvarili sve Vaše želje, rado ćemo poslušati Vaše ideje i savjete!