Marin & Izabela

POZIVNICA ZA NAŠE VJENČANJE

23. srpnja 2018.

O Nama

Marin Tomičić

“Nema lijepše stvari u životu nego da provedem cijeli život sa svojom Izabelom!”

Izabela Šarić

“Marin je moja srodna duša. On je osoba s kojoj želim provesti cijeli svoj život!”

Naša Ljubavna Priča

Upoznali smo se

Iako se poznajemo cijeli život, naša ljubav rodila se tek nedavno – negdje pri završetku našeg fakultetskog obrazovanja…Imamo neke zajedničke prijatelje pa smo se često kretali u sličnom društvu. Prijatelji smo bili oduvijek, ali i puno više od toga bit ćemo zauvijek!

Prvi izlazak

Nedugo nakon avanture s automobilom, našli smo se na ručku. Zapravo nisam bila sigurna jesmo li na spoju ili ne, sve dok nije ponudio platiti obrok. Složila sam se samo ako bih mu mogla kupiti sladoled za desert. Tako se naš susret pretvorio predivan, jednodnevni izlet po zagrebačkim šetnicama i parkovima.

Zaruke

Sagnuo se na jedno koljeno i rekao mi puno lijepih i romantičnih stvari. Bio je toliko sretan i uzbuđen da je samo skakao gore-dolje pa morao je ponovno pitati… Jesi ti ono rekla ‘Da?! A ja sam samo viknula: ‘Daaaa!

 

Odbrojavajmo zajedno

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Naši najvažniji ljudi

Marko Marić

Marko Marić

KUM

Marin je moj najbolji prijatelj još od osnovne škole. Nema važnijeg događaja koji nisam s njim prošao i zato ću mu i u ovom važnom trenutku biti velika podrška!

Marija Marić

Marija Marić

KUMA

Izabela i ja znamo se još od srednjoškolskih dana. Zajedno smo prolazile sve važne dijelove našeg života. Zato ću joj i u ovom važnom trenutku biti velika potpora!

Ne znam kuda me životni put vodi, ali znam da kada držim tvoju ruku, sigurnije koračam.

Raspored našeg dana

11h

Okupljanje kod mladenca

Okupljanje kod Marina započinje u 13:00 sati, u kući njegovih roditelja na zagrebačkoj Trešnjevci, Ulica M. Adžića 15. Kada se svi okupimo, uz pratnju TS „Harmonija“ krećemo prema Izabelinoj kući u Maksimiru koja nas očekuje u 15:30 sati.

14h

Dolazak po mladenku

<p>Kod Izabele nastavit ćemo s pjesmom i veselim druženjem sve do 17:15 sati kada ćemo se polako zaputiti prema crkvi.</p>

18h

Vjenčanje u crkvi

<p>Vjenčanje će se održati u 18:00 sati, u crkvi sv. Jeronima u Maksimiru. Vjenčanje predvodi vlč. Ante Karaman, a pjevat će nam „Zbor mladih“.</p>

20h

Svadbena svečanost

<p>Nakon crkvenog vjenčanja naše svadbeno veselje nastavljamo u restoranu „Divlja ruža“ u Novom Zagrebu, Ul. Vinka Tolića 22. Večera započinje u 20:00 sati, a za dobar provod zadužen je „Bailatino band“ koji će nas zabavljati do jutranjih sati!</p>

Lokacije

Potvrdite nam svoj dolazak!

Hvala Vam